Workshop i landskapsfoto – Glotternskogen naturreservat 13/1

Har du ett intresse av natur- och landskapsfoto och känner att du skulle vilja utveckla dina kunskaper inom detta område? Då är det här den perfekta workshopen för dig. Spendera en heldag med fotografen Fredrik Schlyter och lär dig hur man på bästa sätt kan utvecklas inom landskapsfoto. 

Glottern

FREDRIKS UPPGIFT UNDER WORKSHOPEN

Fredriks uppgift är att agera fototeknisk värd och hjälpa dig att utvecklas som fotograf. Under hans ledning kommer vi under workshopen att ägna så mycket tid som möjligt utomhus för fotografering vilket ger mycket tid för individuella fototips och råd eller kanske hjälp med någon inställning på din kamera. Under workshopen kommer vi bland annat att prata om bildkomposition och hur ljuset påverkar bilden. Mer information om Fredrik hittar ni här.

PROGRAM

Samlingen sker kl. 7.30 vid den södra parkeringen i Glotternskogens naturreservat. Vi har då tid på oss att hitta en bra fotoplats inför soluppgången. Fredrik guidar runt i reservatet till fina fotoplatser under förmiddagen innan vi äter den medhavda matsäcken vid något av vindskydden. Därefter tar vi oss sakta tillbaka till bilarna och stannar självklart och fotar längs vägen. Vi siktar på att vara tillbaka vid parkeringen vid 15-tiden. Därifrån tar vi oss vidare till en lokal i centrala Åby där vi går igenom dagens bildskörd och diskuterar hur olika komponenter påverkar bilden. Vi avslutar klockan 18.00. Programmet finns att ladda ner här.

DATUM

13 januari 2018

PRIS

Pris: 900 kr/per person, inkl. eftermiddagsfika.

Priset inkluderar ej lunch.

FAKTA

Målgrupp: Fotointresserade, ingen större erfarenhet av fotografering och fotoutrustning krävs.

Min/max antal: 10/20

Utrustning: Valfri kamera gärna med någon form av stativ.

Vägbeskrivning: Åk väg 55 mot Katrineholm från Norrköping. Ta väg skyltad Glotternskogen till höger cirka en mil norr om Norrköping. Fortsätt till den södra entrén.

Buss 420 och 430 stannar vid hållplats Torshag. Härifrån är det skyltat upp till sjön Glottern och reservatets södra del. Mer info om naturreservatet kan ni hitta här: Glotternskogen naturreservat

Övrigt: För mer information och resevillkor se vår hemsida.

 

Anmälan senast 11/1 via kontaktformulär eller Susanne.lindqvist@stromback.se