Om

Mitt motto är att ”Livet är bäst ute”. Det är där jag trivs bäst och det är där jag fyller på med energi. Genom Äventyrslust vill jag få andra att upptäcka den fantastiska naturen vi har utanför dörren.

Jag fokuserar på ett hållbart resande och försöker hitta och förmedla utflyktsmål och resor inom Skandinavien, främst med fokus på Sverige och Norge. Till de flesta destinationerna kan man ta sig med tåg. På resorna försöker jag i största möjliga mån även ordna boende och mat på ställen där man är extra miljömedveten och jobbar för det lokala och ekologiska.

Under fliken ”Foto” kan ni bläddra igenom min portfolio med bilder från turer och resor. Alla bilder finns att köpa i önskat format.

På hemsidan hittar ni även en blogg där jag skriver om friluftsliv och de prylarna som hör till. Där vill jag dela med mig av mina erfarenheter av både turer och utrustning. Till min hjälp har jag Anders Lindqvist som är väldigt påläst och insatt i vilka prylar som bör testas och utvärderas.

Hör gärna av er om det är något resmål som ni saknar eller om ni har några kommentarer och input på recensionerna eller blogginläggen.

Guider

Susanne

Uppvuxen i de mörka Kolmårdsskogarna har jag alltid haft nära till naturen. Jag trivs bäst när jag får vara i rörelse utomhus och fyller upp energinivåerna så ofta jag får tillfälle, och jag har ständigt en kamera i handen, oavsett aktivitet. Mitt fotograferande inspireras och utvecklas av de människor jag har runt omkring mig. Jag har utbildning inom visuell kommunikation och bildbehandling och har deltagit vid flertalet seminarier/workshops inom landskapsfotografi.

Jag har även sjukvårdsutbildning inom vildmarksmedicin (NOLS Wilderness Medicine) och lavinutbildning, PRO1 (Åre Lavincenter).

Publiceringar

2015 publicerade jag guideboken ”Upplev Borgafjällen” med beskrivningar för både sommar- och vinterturer.

Utställningar

2014 Fotoutställning på restaurang Kvarken Fisk utanför Umeå.

2015 Fotoutställning på 69graderNord i Borgafjäll

2015 Fotoutställning på Snowcamp i Borgafjäll

2016 Fotoutställning på restaurang Kvarken Fisk utanför Umeå

Press

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s