Vandringsweekend i Borgafjäll

Kombinera ett avslappnat boende och fantastisk mat med äventyrliga vandringar i en fjällmiljö bortanför vägs ände. En vandringshelg för dig som vill utveckla dina fjällkunskaper och ta dig bortanför de markerade lederna.

 

PROGRAM

Helgen inleds med 2-rätters middag och presentation av helgens vandringsturer. Efter en god natts sömn äter vi frukostbuffé på Borgagården och packar ryggsäcken med dagens lunch och övrig utrustning. Därefter ger vi oss ut till fots, genom skogen upp på kalfjället och vidare bortanför markerade leder. Under dagen kommer ni att läsa kartan tillsammans med guiden och lära er grundläggande navigering. I lagom tid på eftermiddagen återvänder vi till Borgagården för lite avkoppling innan kvällens middag. Nästa dag inleds på samma sätt men vandringens längd anpassas så att avslutning vid Borgagården kan ske vid kl. 14.00

DATUM

31 august – 2 september 2018

PRIS

Pris: 2 800 kr/per person, inkl. 2 dygns boende i delad 4-bäddsstuga. Helpension från 2-rättersmiddag på ankomstdagen till lunch på avresedagen. 2 guidade vandringsdagar. Mat och boende på Borgagården. För de som önskar finns bastu att tillgå utan extra kostnad.

FAKTA

Förkunskaper: Medelgod kondition, vana av att gå med lättare ryggsäck i obanad terräng och klara av att vara fysiskt aktiv många timmar i sträck.

Min/max antal: 4/8 st

Utrustning: Kängor, ryggsäck ca. 30 liter, termos.

 

Anmälan senast 10/8