Fotodrömmar

Nu är den bokad. Fotoresan till en av världens vackraste platser. Lofoten!


Dessutom med en av världens bästa landskapsfotografer som handledare. Claes Grundsten!

Det är hela 11 år sedan vi senast var på Lofoten. Då var det surfing, klättring och snorkling som gällde. En helt underbar bilresa genom nästan hela Norge och som även inkluderade vandring och cykling. Lofoten är kanske inget ställe som man förknippar med vågsurfing men med en tjock våtdräkt kan man njuta av vågorna även här. När dessutom solen står högt på himlen dygnet runt behöver man inte ha någon brådska utan kan lugnt vänta in den bästa vågen. Och det är inte heller någon trängsel på line-up’en. Bräder finns att hyra på campingen i Unstad.Till våren ska det bli otroligt kul att ha en bättre kamera med mig och jag ska se till att jobba för varje bild och samtidigt njuta av den underbara naturen. Fotoresan kommer att starta i Kabelvåg och avslutas i Reine. Däremellan kommer vi bland annat att få bestiga Vågekallen, vandra till Trollfjorden och Kvalvika.

Jag återkommer med beskrivning av turerna och förhoppningsvis massvis med bra bilder.

En reaktion till “Fotodrömmar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s