Än så är det vinter….

I morgon går jag på en fem dagars ledighet som jag kommer att börja med en skidtur på Orrnäsfjället tillsammans med en kompis. Jag har varit där tidigare, både på sommaren och på vintern, men jag har aldrig tagit mig runt på västra sidan av topparna eller in i dalarna mellan vilket vi planerar att göra imorgon. Även om topparna inte är så höga är vissa av fjällsidorna riktigt branta och förra året såg jag rester av flera spontana laviner, så det gäller att planera vägvalet noga.

Resterande dagar blir det troligtvis toppturer på Jiengen och Klöverfjället men jag vill även passa på att njuta av vackert väder och storslagna vyer slappandes på en renfäll.


Här är en bild från förra helgens skidtur till Klöverfjällsstugan. 

Den planerade skejtturen runt Gitsfjället som jag sett fram emot kommer tyvärr inte bli av i år. När vädret har varit klart och fint har det blåst för mycket och nu börjar snön bli för mjuk vilket gör det alldeles för tungt att köra. Det får helt enkelt bli en tur att spara till nästa år.

/Susanne

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s