Lofoten 

Nu är jag äntligen på väg till en av världens vackraste platser, Lofoten. Imorgon börjar fotovandringen tillsammans med Claes Grundsten och jag planerar att pumpa honom på all kunskap han har om landskapsfotografering.


De senaste dagarna har jag gått igenom alla böcker vi har av honom och kollat på bildspråket men även hur texterna kompletterar bilderna. Han besitter en enorm kunskap om det svenska landskapet och hur man porträtterar dessa egenskaper på bild. Efter de kommande dagarna hoppas jag kunna göra, åtminstone delar av, det underbara norska landskapet rättvisa på bild.

Håll utkik på vår Instagramsida där jag kommer att fotobomba de närmsta dagarna.

/Susanne

Zoomfotoresor
Claes Grundsten

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s