Tjejkväll 1/12

På torsdag 1/12 bjuder Utebutiken i Umeå in till tjejkväll. Det kommer vara en kväll med fina erbjudanden, tävlingar och föreläsning av inspirerande äventyraren Annelie Pompe.

Och självklart kommer jag finnas på plats för att informera om Äventyrslust. Ni kommer kunna få information om mina kommande aktiviteter och om hur och varför jag jobbar för ett hållbart resande. Det kommer finnas möjlighet att diskutera kommande utflyktsmål och även utrustningstips för fotoutflykten.

Utöver de redan planerade aktiviteterna som ni kan läsa mera om här på hemsidan har jag många andra idéer och planer som börjar ta form. För att de ska bli så bra som möjligt hoppas jag få höra från er vilka aktiviteter ni vill följa med på.

Det kommer bli en kul kväll  och jag hoppas vi ses där!

 

/Susanne

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s