Ruffwear; Palisades Pack

Ruffwear Palisades Pack är ett smidigt system där selen kan kopplas lös från packfickorna och användas för sig. Det är stor packvolym och selen är vadderad på de rätta ställena. Även fast det finns bra med ställmån på alla remmarna kan selen ändå glida runt lite. Som alltid gäller det att packa väskorna jämt. Ställmånen även på de främre remmarna gör dock att den går att justera för att få selen att sitta bra på alla hundraser.

ss12_palisades_pack_rightside_thumbnailMed väskorna följer två stycken 1 liters vattenflaskor som passar i väskans inre nätfickor. För att få packningen att ligga still går det enkelt att komprimera väskorna och på så sätt undvika att packningen hoppar omkring när hunden springer. Väskorna är även utrustade med öglor för att kunna fästa godispåsen, namntagen eller liknande.

Om man ska ge sig ut på en dagstur är det bra att kunna ta bort väskorna och använda selen för sig. Selen är utrustad med ett handtag på ryggen för att kunna hjälpa hunden över hinder eller liknande. Längst bak på selen finns en ögla där vi monterat en liten röd cykellampa vilket gör att hunden syns väldigt bra när man springer eller cyklar i mörker.

Ruffwear Palisades Pack

+ Avtagbara väskor vilket gör att selen kan användas för sig.

+ Många olika fickor vilket gör att packningen kan fördelas.

+ Sele och klövjeväska i ett vilket gör att man inte behöver köpa en separat sele.

– Priset

 

Andra alternativ:

Ruffwear Approach Pack

Doggles Backpack Extreme

Extreme backpack

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s