Planeringen fortsätter….

Om exakt fyra veckor skidar jag min andra dag på Kungsleden. Jag är nu någonstans mellan Abiskojaure och Alesjaure och som jag föreställer mig det skiner solen från klarblå himmel och det är massvis med vit, fluffig, fin snö :).

Men just nu fortsätter jag med planeringen. Jag har varit tvungen att förskjuta starten en dag för att det ska passa med transporter, vilket gör att jag skidar från Abisko den 12 mars. Jag har även justerat och kompletterat lite i packlistan, när jag har packat och gjort sista justeringarna lägger jag upp den här.

Allt är införskaffat sånär som på leukoplast och tändstickor samt lite snacks att ha med på turen. Frukostpåsarna är förberedda och uppdelade utifrån depåerna och allt boende är bokat och betalt förutom i Ammarnäs och i Hemavan. Det får bli kommande helgers göromål.

Träningen har gått bra och formen känns okej så jag hoppas att jag får hålla mig frisk hela vägen igenom.


Västerbottenskuriren har blivit tipsade om att jag ska göra turen och var här idag för att skriva ett reportage i deras helgbilaga. Nya erfarenheter för mig att bli intervjuad men väldigt kul att de uppmärksammar friluftslivet. Håll utkik på facebooksidan där jag kommer dela länken när artikeln finns tillgänglig.

/Susanne

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s