Kungsleden i bilder

Nu har jag äntligen fått lite tid över för att gå igenom alla bilder från skidturen längs kungsleden. När jag kom fram efter 23 dagars skidande tyckte jag att jag hade tagit väldigt få bilder, för att ha varit ute så många dagar, men när man nu ska gå igenom och välja ut bilder att jobba vidare med finns det en hel del att välja mellan och det tar framför allt ganska mycket tid 🙂

Nedan följer ett urval av bilder. Bilderna ligger i kronologisk ordning. Klicka på bilderna för att få upp dem i större format och för att kunna bläddra mellan dem. Kommentera gärna och ställ frågor. Alla bilderna är tagna med Nikon D300s, objektiv Sigma 17-70 mm, F2,8-4,5.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s